12 Şubat 2009 Perşembe




Saat 12:45 sıraları.Annem,anneannem: Bu sene çetin bir kış geçmedi dedik.Tam bunun üzerine bir rüzgar,bir yağmur... :)Ama bu sene kar yağsaydı çok sevinecektim.Layıkıyla kışı yaşayamadık gibiii.Bizi ısıtan değil (ceplerimizi :)yakan,doğalgaz derdinden kurtulduk -havalar güzel gerek yok- derken bu sefer gelen zamlar yine doğalgaz fatura tutarlarını düşürmeye yetmedi.Kışı ne kadar çoook sevsem de ne bileyim sıkıldım herhalde kasvetli havalardan.


İçimden bir ses "Yaz gel artık" diyor.Sessiz,sakin,kuş seslerinin hakim olduğu,yemyeşil çimlerin üstündeyken,bir yandan akan nehrin kenarında su şırıltısı eşliğinde kitap okumak.AaaaaYY AY :)Kışın biraz cazip geliyor tabi.Ama; biz nankör insanlar kışın yazı,yazınsa kışın gelmesini isteriz.Mesela beeen :))))


KIŞ; sınavlara hazırlanma;Ödev;Çalışma,para kazanma;Saklanma;Portakal,elma,;Ispanak;Film,dizi,Avrupa Yakası,Yaprak Dökümü.....;Annelerin tembih;Hasta olma;İğreeeenç kadın programları..... MEVSİMİ. Biraz sıkıcıymış galiba yaaaa:)))) Benim aklıma gelenler bu kadar sizin fikirlerinizi de bekliyorum.


( --------------------------------?--------------------------)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder